BMW SERIE 2 BMW 2 Reeks Gran Tourer 216d (85kW) 5d

    Nr. 186610
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR16"l.a wheels v-spoke 471
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORAutomatic tailgate operation
EXTERIORFoglights
EXTERIORRoof rails black
INTERIORSun protection glazing
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSensatec 1/schwarz
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYActive guard
SECURITYPark assistant
SECURITYRain sensor
SpecificRunflat tyres

Urban consumption: 4.7 l/100km
Mixed consumption: 4.1 l/100km
Open Road consumption: 3.8 l/100km

Last maintenance date: 2020-09-22
Last maintenance kilometers: 89275.0 km

Çmimi minimal:  9 300

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 9 300
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 330
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 10 636
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 23/03/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 103079 km
Kapaciteti: 1496 cc
Fuqia: 116 HP (85 KW)
CO2: 104.0 g/km
VIN number #: WBA2E310405G37051
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR16"l.a wheels v-spoke 471
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORAutomatic tailgate operation
EXTERIORFoglights
EXTERIORRoof rails black
INTERIORSun protection glazing
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSensatec 1/schwarz
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYActive guard
SECURITYPark assistant
SECURITYRain sensor
SpecificRunflat tyres

Urban consumption: 4.7 l/100km
Mixed consumption: 4.1 l/100km
Open Road consumption: 3.8 l/100km

Last maintenance date: 2020-09-22
Last maintenance kilometers: 89275.0 km