BMW SERIE 2 BMW 2 Reeks Gran Tourer 216d (85kW) 5d 7PL

    Nr. 186605
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR16"l.a wheels v-spoke 471
EXTERIORAutomatic tailgate operation
SECURITYRain sensor
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYActive guard
SpecificSeat extension 5+2

Urban consumption: 4.4 l/100km
Mixed consumption: 4.1 l/100km
Open Road consumption: 4.0 l/100km

Last maintenance date: 2020-02-07
Last maintenance kilometers: 51724.0 km

Çmimi minimal:  10 100

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 10 100
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 11 496
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 24/02/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 62730 km
Kapaciteti: 1496 cc
Fuqia: 116 HP (85 KW)
CO2: 108.0 g/km
VIN number #: WBA2E310405G36675
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR16"l.a wheels v-spoke 471
EXTERIORAutomatic tailgate operation
SECURITYRain sensor
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYActive guard
SpecificSeat extension 5+2

Urban consumption: 4.4 l/100km
Mixed consumption: 4.1 l/100km
Open Road consumption: 4.0 l/100km

Last maintenance date: 2020-02-07
Last maintenance kilometers: 51724.0 km