BMW X1 BMW X1 sDrive16d (85 kW) 5d

    Nr. 186601
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORBMW lichtmetalen velgen, dubbelspaak 385, 7 1/2J x 17 (2U9)
EXTERIORMetaalkleur (MET)
EXTERIORPark Distance Control (PDC) (508)
INTERIORSportstuur (255)
SECURITYCruise Control met remfunctie (544)
SpecificDecoratieve lijsten in Schwarz hochglänzend met sierlijst in Perlglanz Chrom (4LU)
SpecificLED Headlight met uitgebreide functies (5A4)
SpecificLichtpakket (563)
SpecificPark Assist (5DP)
SpecificBinnenbekleding sensatec (KC..)
SpecificBuitenspiegels elektrisch inklapbaar (313)
Specificniet voltanken voor aflevering
SpecificSensatec Schwarz (KCSW)
SpecificSound System (676)
SpecificSparkling Storm Brillanteffekt Metallic (C07)


Last maintenance date: 2020-07-16
Last maintenance kilometers: 53707.0 km

Çmimi minimal:  13 100

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 13 100
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 14 496
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 05/04/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 66499 km
Kapaciteti: 1499 cc
Fuqia: 116 HP (85 KW)
CO2: 104.0 g/km
VIN number #: WBAHT510X05J67794
Detaje tjera të veturës

EXTERIORBMW lichtmetalen velgen, dubbelspaak 385, 7 1/2J x 17 (2U9)
EXTERIORMetaalkleur (MET)
EXTERIORPark Distance Control (PDC) (508)
INTERIORSportstuur (255)
SECURITYCruise Control met remfunctie (544)
SpecificDecoratieve lijsten in Schwarz hochglänzend met sierlijst in Perlglanz Chrom (4LU)
SpecificLED Headlight met uitgebreide functies (5A4)
SpecificLichtpakket (563)
SpecificPark Assist (5DP)
SpecificBinnenbekleding sensatec (KC..)
SpecificBuitenspiegels elektrisch inklapbaar (313)
Specificniet voltanken voor aflevering
SpecificSensatec Schwarz (KCSW)
SpecificSound System (676)
SpecificSparkling Storm Brillanteffekt Metallic (C07)


Last maintenance date: 2020-07-16
Last maintenance kilometers: 53707.0 km