BMW Serie 5 BMW 5 Reeks Touring 518d (110 kW) 5d

    Nr. 186584
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORAutomatic start/stop function
EXTERIORAlloy wheels v-spoke 236
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORAutomatic tailgate operation
EXTERIORRoof rail
INTERIORHead up display
INTERIORHarman/kardon surround sound system
INTERIORPanorama glass roof
INTERIORNavigation system business
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORLeder dakota/schwarz
INTERIORSport seats f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITY
SECURITYLave-phares (lave-projecteurs)

Urban consumption: 5.2 l/100km
Mixed consumption: 4.5 l/100km
Open Road consumption: 4.1 l/100km

Last maintenance date: 2020-10-12
Last maintenance kilometers: 150000.0 km

Çmimi minimal:  10 100

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 10 100
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 11 496
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 20/09/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Manual
Kilometrazha: 161033 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 150 HP (110 KW)
CO2: 122.0 g/km
VIN number #: WBA5L11030G571066
Detaje tjera të veturës

EXTERIORAutomatic start/stop function
EXTERIORAlloy wheels v-spoke 236
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORAutomatic tailgate operation
EXTERIORRoof rail
INTERIORHead up display
INTERIORHarman/kardon surround sound system
INTERIORPanorama glass roof
INTERIORNavigation system business
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORLeder dakota/schwarz
INTERIORSport seats f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITY
SECURITYLave-phares (lave-projecteurs)

Urban consumption: 5.2 l/100km
Mixed consumption: 4.5 l/100km
Open Road consumption: 4.1 l/100km

Last maintenance date: 2020-10-12
Last maintenance kilometers: 150000.0 km