BMW SERIE 2 BMW 2 Reeks Gran Tourer 216d (85kW) 5d Aut. 7PL

    Nr. 186582
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORLed headlights w.extended features
EXTERIORAccès confort (système d'ouverture et de fermeture)
EXTERIORCde de volet ar automatique
EXTERIOR16"l.a wheels v-spoke 471
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORTrailer-hitch with removable head
EXTERIORFoglights
INTERIORHifi loudspeaker system harman kardon
INTERIORSun protection glazing
INTERIORBackup camera
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
INTERIORSensatec 1/schwarz
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYActive guard
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYPark assistant
SECURITYRain sensor
SpecificAutomatic transmission
SpecificSeat extension 5+2

Urban consumption: 4.8 l/100km
Mixed consumption: 4.4 l/100km
Open Road consumption: 4.0 l/100km

Last maintenance date: 2021-03-04
Last maintenance kilometers: 76248.0 km

Çmimi minimal:  10 800

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 10 800
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 12 196
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 18/10/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 76810 km
Kapaciteti: 1496 cc
Fuqia: 116 HP (85 KW)
CO2: 109.0 g/km
VIN number #: WBA2E310505F40831
Detaje tjera të veturës

EXTERIORLed headlights w.extended features
EXTERIORAccès confort (système d'ouverture et de fermeture)
EXTERIORCde de volet ar automatique
EXTERIOR16"l.a wheels v-spoke 471
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORTrailer-hitch with removable head
EXTERIORFoglights
INTERIORHifi loudspeaker system harman kardon
INTERIORSun protection glazing
INTERIORBackup camera
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
INTERIORSensatec 1/schwarz
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYActive guard
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYPark assistant
SECURITYRain sensor
SpecificAutomatic transmission
SpecificSeat extension 5+2

Urban consumption: 4.8 l/100km
Mixed consumption: 4.4 l/100km
Open Road consumption: 4.0 l/100km

Last maintenance date: 2021-03-04
Last maintenance kilometers: 76248.0 km