BMW X1 BMW X1 sDrive18d (100 kW) Aut. 5d

    Nr. 186555
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORAutomatic tailgate operation
INTERIORSun protection glazing
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSensatec/canberrabeige(sw)
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 5.5 l/100km
Mixed consumption: 4.7 l/100km
Open Road consumption: 4.3 l/100km

Last maintenance date: 2020-08-26
Last maintenance kilometers: 124394.0 km

Çmimi minimal:  13 100

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 13 100
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 14 496
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 26/05/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 131147 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 136 HP (100 KW)
CO2: 114.0 g/km
VIN number #: WBAHT710405E16301
Detaje tjera të veturës

EXTERIORAutomatic tailgate operation
INTERIORSun protection glazing
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSensatec/canberrabeige(sw)
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 5.5 l/100km
Mixed consumption: 4.7 l/100km
Open Road consumption: 4.3 l/100km

Last maintenance date: 2020-08-26
Last maintenance kilometers: 124394.0 km