BMW X1 BMW X1 sDrive18d (100 kW) Aut. 5d

    Nr. 186550
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORCde de volet ar automatique
EXTERIORLed headlights w.extended features
EXTERIORAccès confort (système d'ouverture et de fermeture)
EXTERIORTrailer-hitch with removable head
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORRoof rails black
INTERIORM leather steering wheel
INTERIORPanorama glass roof
INTERIORCd player
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
INTERIORSport seats f driver/front passenger
INTERIORLeder dakota/schwarz
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYSystème d'assistance de conduite: système d'aide au stationnement
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 5.5 l/100km
Mixed consumption: 4.7 l/100km
Open Road consumption: 4.3 l/100km

Last maintenance date: 2021-01-25
Last maintenance kilometers: 90191.0 km

Çmimi minimal:  14 700

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 14 700
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 16 096
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 30/01/2017
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 92328 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 136 HP (100 KW)
CO2: 114.0 g/km
VIN number #: WBAHT710505G33551
Detaje tjera të veturës

EXTERIORCde de volet ar automatique
EXTERIORLed headlights w.extended features
EXTERIORAccès confort (système d'ouverture et de fermeture)
EXTERIORTrailer-hitch with removable head
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORRoof rails black
INTERIORM leather steering wheel
INTERIORPanorama glass roof
INTERIORCd player
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
INTERIORSport seats f driver/front passenger
INTERIORLeder dakota/schwarz
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYSystème d'assistance de conduite: système d'aide au stationnement
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 5.5 l/100km
Mixed consumption: 4.7 l/100km
Open Road consumption: 4.3 l/100km

Last maintenance date: 2021-01-25
Last maintenance kilometers: 90191.0 km