BMW SERIE 4 BMW 4 Reeks Gran Coupé 430d xDrive (190 kW) 5d

    Nr. 186547
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORLuxury line
EXTERIORXenon light
EXTERIOR18"a. wheels multi-spoke style 416
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORAutomatic tailgate operation
INTERIORThrough-load system
INTERIORSurround view
INTERIORBackup camera
INTERIORNavigation system business
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORLeder dakota/sattelbraun exklusivna
INTERIORSeat adjustm., electr. w. memory
SECURITYHands-free facility w. usb interfac
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYAlarm system
SECURITYLave-phares (lave-projecteurs)
SECURITYRain sensor
SpecificRunflat tyres
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 6.2 l/100km
Mixed consumption: 5.3 l/100km
Open Road consumption: 4.9 l/100km

Last maintenance date: 2019-01-28
Last maintenance kilometers: 62050.0 km

Çmimi minimal:  17 100

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 17 100
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 490
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 18 596
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 01/03/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 89524 km
Kapaciteti: 2993 cc
Fuqia: 258 HP (190 KW)
CO2: 145.0 g/km
VIN number #: WBA4C31040G577546
Detaje tjera të veturës

EXTERIORLuxury line
EXTERIORXenon light
EXTERIOR18"a. wheels multi-spoke style 416
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIORAutomatic tailgate operation
INTERIORThrough-load system
INTERIORSurround view
INTERIORBackup camera
INTERIORNavigation system business
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORLeder dakota/sattelbraun exklusivna
INTERIORSeat adjustm., electr. w. memory
SECURITYHands-free facility w. usb interfac
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYAlarm system
SECURITYLave-phares (lave-projecteurs)
SECURITYRain sensor
SpecificRunflat tyres
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 6.2 l/100km
Mixed consumption: 5.3 l/100km
Open Road consumption: 4.9 l/100km

Last maintenance date: 2019-01-28
Last maintenance kilometers: 62050.0 km