BMW SERIE 2 BMW 2 Reeks Active Tourer 225xe 5d

    Nr. 186534
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR17"l.a wheels v-spoke 479
EXTERIORAutomatic tailgate operation
EXTERIORFoglights
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSun protection glazing
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYActive guard
SECURITYRain sensor
SpecificAutomatic transmission

Mixed consumption: 2.1 l/100km

Last maintenance date: 2020-09-03
Last maintenance kilometers: 68626.0 km

Çmimi minimal:  12 300

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 12 300
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 13 696
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 03/03/2017
Karburanti: Hybride Benzin
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 79946 km
Kapaciteti: 1499 cc
Fuqia: 136 HP (100 KW)
CO2: 46.0 g/km
VIN number #: WBA2C710X0V928972
Detaje tjera të veturës

EXTERIOR17"l.a wheels v-spoke 479
EXTERIORAutomatic tailgate operation
EXTERIORFoglights
INTERIORNavigation
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORSun protection glazing
SECURITYPark distance control (pdc), rear
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYActive guard
SECURITYRain sensor
SpecificAutomatic transmission

Mixed consumption: 2.1 l/100km

Last maintenance date: 2020-09-03
Last maintenance kilometers: 68626.0 km