BMW SERIE 4 BMW 4 Reeks Gran Coupé 418d (110 kW) Aut. 5d "Luxury Line" MZ

    Nr. 186533
Përfundon: E mërkurë 05/05/2021 10:45
Detaje tjera të veturës

EXTERIORLuxury line
EXTERIORXenon light
EXTERIORTrailer tow hitch
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIOR18"a. wheels multi-spoke style 416
INTERIORGlas roof, electric
INTERIORThrough-load system
INTERIORNavigation system business
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORLeder dakota/sattelbraun exklusivna
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYHands-free facility w. usb interfac
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYRain sensor
SECURITYHeadlight washer system
SpecificRunflat tyres
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 5.1 l/100km
Mixed consumption: 4.3 l/100km
Open Road consumption: 3.8 l/100km

Last maintenance date: 2020-10-30
Last maintenance kilometers: 74683.0 km

Çmimi minimal:  14 300

"Çmimi pa TVSH"*
  • Oferta ime: 0 €
  • Vlera totale (oferta + taksat): 0 €
Vetura: 14 300
Tarifa e vendit të furnitorit: 130
Tarifa e operatorit: 125
Tarifa e ankandit: 390
Tarifa e transportit: 720
Tarifa e dokumentacionit: 31
Totali: 15 696
Llogaritja e Doganës, Akcizës dhe TVSH për Automjetin
Kosovë:    
Shënim: Dogana e Kosovës rezervon të drejten për llogaritjen përfundimtare të tarifave doganore.

Për të parë informacionin e plotë për veturën dhe për të marrë pjesë në ankand, Ju lutemi kompleto regjistrimin.

Lokacioni: carfax Belgjika
Regjistrimi i parë: 28/09/2016
Karburanti: Dizel
Transmetuesi: Automatik
Kilometrazha: 80030 km
Kapaciteti: 1995 cc
Fuqia: 150 HP (110 KW)
CO2: 116.0 g/km
VIN number #: WBA4E71000G746446
Detaje tjera të veturës

EXTERIORLuxury line
EXTERIORXenon light
EXTERIORTrailer tow hitch
EXTERIORPark distance control (pdc)
EXTERIOR18"a. wheels multi-spoke style 416
INTERIORGlas roof, electric
INTERIORThrough-load system
INTERIORNavigation system business
INTERIORAutomatic air conditioning
INTERIORLeder dakota/sattelbraun exklusivna
INTERIORSeat heating f driver/front passenger
SECURITYIntelligent emergency call
SECURITYHands-free facility w. usb interfac
SECURITYCruise control with braking function
SECURITYRain sensor
SECURITYHeadlight washer system
SpecificRunflat tyres
SpecificAutomatic transmission

Urban consumption: 5.1 l/100km
Mixed consumption: 4.3 l/100km
Open Road consumption: 3.8 l/100km

Last maintenance date: 2020-10-30
Last maintenance kilometers: 74683.0 km